• Elfrid

Welcome to the mountains
Tror ikke disse bildene trenger en lang forklarende tekst. Forrige helg i Kitzbühel var en drøm! Du forstår sikkert at jeg ikke hadde særlig lyst til å dra hjem. Barna mine ble bedt om å ta med ski i barnehagen idag. De skal ha vintersportsdag. Og vet du hva, jeg ble rett og slett litt misunnelig på dem! Voksenlivet kan være tøft til tider. 35-åringer vil også være ute å leke i snøen. Skjønner du hva jeg mener? Av ren nysgjerrighet, sjekket jeg mailstatistikken min på jobb. De siste 18 månedene har jeg mottatt 8,595 mailer, deltatt i 11,770 samtaler, og sendt 5805 mailer selv. 5805 sendte mailer. Og i mellomtiden var Alpene der. Skjønner du hva jeg mener? Misforstå meg rett. Jeg elsker å jobbe, men for å være født på en så fantastisk planet, er jeg redd vi tilbringer litt vel mye tid foran en skjerm. Er du ikke enig? Søsknene mine ler nok av meg om de leser dette. Jeg er nemlig ikke kjent for å være det galeste friluftsmennesket i familien. Men selv om jeg trives i byen, så føler jeg meg likevel alltid hjemme på fjellet. Jeg vokste jo nærmest opp på ett. Hva er det man sier "Du kan ta jenta ut av fjellet, men du kan ikke ta fjellet ut av jenta?" Hvorfor ikke la 2019 være året der vi alle kommer oss ut litt mer? xx Elfrid

0 comments

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  • Instagram

@kunstsnakk1

  • Facebook

LIKE ME ON FACEBOOK

©2020 Kunstsnakk. All rights reserved.